Life is Boring

Searching boredom
Exhibition tour: 

Kannelmäki (Helsinki), Oulu, Kauhava, Berlin 
2020 

        

Life is Boring _
Exhibition Tour 2020

                                                                     
                                                                                                                                                                                     
Mark
Berlin
1.10-10.10.2020


             
Galerie Pleikuun yhdessä Hannah Bohnen kanssa

HANNAH BOHNEN asuu ja työskentelee Saksassa, Kielissä sekä Hampurissa. Bohnen työskentelee veistosten, erilaisten pintojen ja installaatioiden kautta. Hänen teoksensa tutkivat ajallisia liikkeen ilmiöitä, niitä, jotka läpäisevät jokapäiväisen elämämme. Teokset tarkastelevat vaihtelevia hetkellisiä toimintoja sulauttamalla dynaamiset, materiaaliset ja virtaavat muodot sanakirjaksi, kommunikoiden satunnaisten eleiden kanssa, jotka heijastavat elämää, jota emme niin huomaa.

Käyttämällä tätä väliaikaista liikettä kielenä, jota sanat eivät kykene tavoittamaan, työt pystyvät kuljettamaan siirtymällisiä ideoita. Taiteellinen interventio toimii muistona ohimenevästä ja antaa pysyvyyden sille, mikä muuten on ohimenevää.

Bohnen suoritti kuvataiteen kandidaatin tutkinnon kuvanveistosta the Muthesius Kunsthoschulessa vuonna 2017 ja hän opiskelee tällä hetkellä maisterintutkintoaan prof. Elisabeth Wagnerin johdolla. Vuonna 2019 hän oli vaihto-opiskelijana veistotaiteen osastolla Helsingin Kuvataideakatemiassa. Studienstiftung des deutschen Volkes on rahoittanut häntä vuodesta 2017 saakka.